Onko maksaminen älppäri.fi-verkkokaupan kautta turvallista?

- On. Älppäri.fi käyttää Klarnan maksujärjestelmää. Se on erittäin turvallinen. Klarna Checkout on kaiken lisäksi hyvin helppo. 

Käytössäsi on useiden suomalaisten pankkien verkkopankkipainikkeet, Visa ja Mastercard luottokortit sekä Klarnan omat maksutavat.

Älppäri.fi toimii tavarantoimittajana, Klarna hoitaa rahaliikenteen. Maksuasioihin liittyvissä kysymyksiä tuleekin ottaa yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun

p. 09-425 99771 (arkisin 8-18) tai asiakaspalvelu@klarna.fi

Tarvitseeko minun rekisteröityä älppäri.fi:n asiakkaaksi jotta voin tehdä ostoksia?

- Ei tarvitse.

Voinko noutaa tuotteita rahtivapaasti?

– Kyllä. Voit noutaa ostamasi/varaamasi tuotteet varastoltamme Hämeenpuistosta Tampereelta sopimalla asiasta etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.

Miten saan yhteyden teihin päin?

– Puhelin 0400-766 165/Timo tai sähköposti info@alppari.fi  

Onko tilaamillani tuotteilla palautusoikeus?

- Kyllä on. Älppäri.fi-verkkokaupan kautta ostamillasi ja maksamillasi tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin se oli varastoltamme lähetettäessä.

Uusien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Myös tuotepakettien tulee olla avaamattomia. Katso tarkemmat ohjeet palautukselle Infon palautusohjeista.

Hain Googlella kauan etsimääni tuotetta. Haun tuloksen perusteella klikkasin kauppaanne kyseisen tuotteen tuotesivulle mutta en pysty sitä tilaamaan. Täytyykö minun rekisteröityä jotta voin ostaa tuotteen?

- Jos "lisää ostoskoriin"- painike ei ole näkyvissä on tuote myyty loppuun. Google löytää myös loppuunmyydyt tuotteet niin kauan kunnes tuote poistetaan kaupan palvelimelta. 

Kaupan oma hakukone löytää vain ne tuotteet jotka on ostettavissa. Eli sillä on helppo tarkistaa tilanne. Jos kaupan oma haku ei tuotetta löydä on tuote myyty loppuun.

Usein kysyttyä